VIDEOOPTAGELSER

Alle videooptagelser optages og redigeres i 4K og kan udgives i det format der ønskes.

Jeg laver bl.a.: 

4kkamera.jpg

REKLAMESPOT MINISTEREN

Op til folketingsvalget 2019, fik jeg opgaven at lave 5 små videoklip på 20 til 30 sekunders varighed til de Sociale Medier til Energi-, Forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.

Der var afsat en god time til optagelserne, der skulle optages 5 forskellige steder i og omkring Odense.

Lidt presset og en udfordring uden videolys, men det blev da hæderlige resultater – og Lars Chr. blev genvalgt – nok ikke alene pga. videoklippene. 🙂

en test fra bilen "Follow me"

Dronen fik idag den 03.08.2019 lov til at følge min bil, det lykkedes med 40 km/t uden problemer.

Videoen er speedet lidt op, for ikke at blive for kedelig. 🙂

Dronen er en Mavic Pro 2 med Hasselblad kamera.

REKLAMESPOT PEGASUS MOBILITY

Jeg har lavet en del reklamespot til Pegasus Mobility, der er Danmarks største forhandler specialistforretning for el-scootere m.v.

Her et spot, der oven i købet involverer min kone og børnebørn.

REKLAMESPOT DK 4

Jeg fik til opgave, at lave 5 stk. 8 sekunders videospot til DK4, der i 2018, blev vist 2.000 gange, her en af de 5 videospots.

Film_Plakat_Udkast_2-002.jpg

VideoFILM

Jeg har gennem mange år lavet forskellige former for videooptagelser, men først i 2012 blev det semiprof. idet jeg fik min første betaling for en videofilm, der hedder:“Cova tar deg med på SPORTSFISKE I BJERKREIMSELVA.”

Filmen indledes af en reklame for et norsk firma COVA, som brugte den som reklamegave til deres kunder og er efterfølgende 25 minutters optagelse af laksefiskeriet i en af Norges store elve. Filmen er efterfølgende lagt på Youtube og er frem til 2019 blevet vist 10.572 gange.

Året efter lavede jeg en Norsk dokumentarfilm: “150 års meierihistorie i Bjerkreim”.  Jeg havde fornøjelsen, sammen med borgmesteren i Bjerkreim, at byde velkommen til de ca. 200 fremmødte på rådhuset i Bjerkreim.

Siden er det blevet til en del andre mindre film.

LAKSEN

Vi tager hvert år til Norge og fisker laks sammen med nogle gode venner. Jeg fisker ikke, men laver årligt en god 30 minutters film om vores oplevelser. Her er kun et udpluk på 2:18.

Et år havde jeg mit Go Pro kamera med og “fangede” en laks’s kamp under vandet inden det blev hevet op.

Ligeledes fik jeg kameraet op af vandet på samme tidspunkt som laksen sprang op af vandet – så der er intet “fusk” med i filmen. 🙂

Scroll to Top