Mavic_png.png

Dronevideo og fotos

Jeg bestod i foråret 2019 Dronebevis 1A med 30 ud af 30 rigtige svar efter en 2 dages uddannelse i København. Derfor kan jeg tilbyde droneoptagelser med en Mavic Pro 2 drone på land og i by.

Dronen optager i 4K op til 60 billeder i sekundet. Jeg sørger selvfølgelig for underretning af politiet, de steder hvor dette er nødvendigt.

Jeg har erhvervsansvarsforsikring og alle nødvendige registreringer for at må foretage droneoptagelser.  Jeg lever ikke af dette, hvorfor priserne er absolut rimelige – se mere her.

Se flighthistorik her hos Airdata:

Airdata UAV|Drone Safety Verified Badge

Luftfotos

Mangler du et luftfoto af dit hus, virksomhed eller lignende – så få et super tilbud hos os.

Du kan se et eksempel her – billeder i 4K 10-bit video codec eller 20MP billeder – her et eksempel fra en kunde på Fyn.

Klik på billedet for at se det i stor opløsning.

Måle strand

En tur til Måle Strand på Fyns Hoved med en senere drone, Mavic Pro 2, der er forsynet med et 4K’s kamera og tager fortræffelige både fotos og videoklip.

Huset på landet

Denne optagelse er med min første drone, en DJI Phantom 3 Advanced med et 2,7K’s kamera.

Det er bare en lille hyggeoptagelse af nogle gode venners hus på landet og taget på et tidligt tidspunkt i min “karierre” som dronefører. 🙂

KØERNE PÅ RAPSMARKEN

Fik en lidt spændende opgave en forårsdag i 2019. “Find mine køer”.
Bonden havde et par dage før min opgave, mistet 3 køer fra sin indhegning. Den ene var fundet på den lokale fodboldbane, de to andre savnes fortsat et par dage efter.

Der var en formodning om, at de opholdt sig på en kæmpe rapsmark, men da rapsen var højere end køerne, var de umulige at få øje på.

En gennemflyvning af marken med dronen, fandt køerne efter ca. 10 minutter  og jeg “parkerede” dronen ca. 10 meter over køerne – og tre mand kunne gå ud og hente køerne.

Køerne stak godt nok af og processen måtte gentages et par gange mere, så godt der er flere batterier til dronen.

Scroll to Top